Meer dan 20 jaar ervaring

Team

Ons kantoor werd opgericht in 1999 en telt 3 bedrijfsrevisoren, Peter Robrechts, Monika Lenaerts en Jens Michiels.

Peter Robrechts

Managing Partner

Monika Lenaerts

Managing Partner

Jens Michiels

Bedrijfsrevisor

Uw administratieve en financiële verslaggeving

Onze verantwoordelijkheid

NL
Robrechts-Lenaerts Bedrijfsrevisoren

Peter Robrechts

Peter Robrechts is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA 1987), Handelsingenieur (UFSIA 1998) en Master of Business Administration (VUB 1992).  Na zijn studies en legerdienst was hij in 1989-1990 gedurende een jaar tewerkgesteld bij de bank ING (voorheen BBL) in het universitair stageteam en het kantorenet.

In september 1990 vervoegde hij de rangen van Deloitte Bedrijfsrevisoren (voorheen Deloitte & Touche) waar hij gedurende zes jaar tewerkgesteld was in het auditdepartement met als specialisatie audit van bank- en verzekeringsinstellingen, beursgenoteerde ondernemingen en audit van non-profit sector zoals ziekenhuizen en mutualiteiten.

In september 1996 werd hij vennoot bij het Accountantskantoor DRT & Partners met hoofdvestiging in Wemmel.

In juni 1999 richtte hij het kantoor Robrechts & Partners Bedrijfsrevisoren op.  Na de toetreding van Monika Lenaerts als bedrijfsrevisor in 2010 werd de naam van het kantoor in 2012 gewijzigd in Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren – Réviseurs d’Enteprises.

Monika Lenaerts

Monika Lenaerts is licentiaat in de Handelswetenschappen (EHSAL 1998).  Na haar specialisatiejaar Accountancy en Revisoraat (KULeuven 1999) startte haar carrière bij PricewaterhouseCoopers in Brussel als junior auditor, waar zij, in teamverband, de audit verrichte van zowel multinationals als KMO’s.

In september 2002 werd zij senior auditor bij de Bv Robrechts & Partners Bedrijfsrevisoren, waar zij naast de commissarismandaten, zich verder specialiseerde in de wettelijke opdrachten en de audits van de subsidies van de Europese Commissie.

Na het succesvol beëindigen van haar stage en het behalen van haar titel van Bedrijfsrevisor in 2009, werd Monika Lenaerts in 2010 partner bij de Bv Robrechts & Partners Bedrijfsrevisoren.

In augustus 2012 werd de naam van het bedrijfsrevisorenkantoor gewijzigd naar Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren – Réviseurs d’Entreprises.

Jens Michiels

Jens Michiels is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UA 2014) met specialisatie accountancy en audit.

Na het behalen van zijn diploma startte hij zijn carrière bij de Bv Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren – Réviseurs d’Entreprises in september 2014.

In de jaren die daarop volgden heeft hij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan, zowel m.b.t. de wettelijke opdrachten, auditcertificaten voor subsidies, als de commissarismandaten en dit in verschillende sectoren, gaande van de non-profit sector tot andere sectoren zoals retail, industrie en de evenementensector.

Na het succesvol voltooien van zijn stage, heeft Jens Michiels in 2021 zijn titel van bedrijfsrevisor gehaald.